iPhone-kontakter Si 'Kanskje'? Her er Why & The Real Fix!

Iphone Contacts Say Maybe

Du mottok nettopp en tekst, men noe ser ikke helt riktig ut. Det står “Kanskje” ved siden av navnet på kontakten! I denne artikkelen vil jeg forklar hvorfor iPhone-kontaktene dine sier 'Kanskje' og viser deg hvordan du kan løse problemet for godt .



Hvorfor står det 'Kanskje' ved siden av iPhone-kontaktene mine?

Det meste av tiden sier iPhone-kontaktene dine 'Kanskje' fordi iPhone har koblet et navn på en intelligent måte fra en tidligere e-post eller melding til noen som prøver å kontakte deg nå. Det er trygt å si at din iPhone er veldig smart - den kan lagre informasjon fra e-post eller tekstmeldinger du mottar og koble den til en annen melding på en fremtidig dato.



For eksempel kan det hende du har mottatt en melding som sier 'Hei, dette er Mark, og jeg likte veldig godt å møte deg her om dagen.' Vel, hvis Mark tekster deg igjen dagen etter, kan iPhone bare si: 'Kanskje: Marker' i stedet for et telefonnummer.

Trinnene nedenfor hjelper deg med å forhindre at 'Kanskje' vises ved siden av navnet på kontaktene dine!



Slå av Siri-forslag på iPhone

Mye av tiden ser du 'Kanskje' ved siden av en kontakts navn i et varsel på iPhone-låseskjermen. Dette er fordi Siri Forslag på låseskjerm er slått på. Hvis du vil stoppe 'Kanskje' fra å vises ved siden av en kontakts navn på iPhone-låseskjermen, går du til Innstillinger -> Siri og slå av bryteren ved siden av Forslag på låseskjerm .

hvorfor kan jeg ikke koble til app store

Logg på og ut av iCloud

Hvis kontaktene dine er koblet til iCloud-kontoen din, kan du løse problemet med at iPhone-kontaktene dine sier 'Kanskje' når du logger ut og tilbake på iCloud-kontoen.



For å logge av iCloud, åpne Innstillinger og trykk på navnet ditt øverst på skjermen. Bla deretter helt ned og trykk på Logg ut . Etter at du har trykket på Logg av, må du oppgi Apple ID-passordet ditt for å slå av Finn min iPhone, som ikke kan være igjen når du logger av Apple-ID-en.

iphone 6 reparasjonssett for vannskader

For å logge på igjen, åpne Innstillinger og trykk på Logg på iPhone .

Opprett en ny kontakt fra meldingen som sier 'kanskje'

Hvis du mottar en melding fra et navn som sier 'Kanskje', kan du løse problemet ved å legge til nummeret som en kontakt. For å legge til en kontakt direkte fra en samtale i Meldinger-appen, trykk på nummeret øverst på skjermen. Trykk deretter på informasjonsknappen - den ser ut som en sirkel med et “i” i midten av den.

Trykk deretter på nummeret øverst på skjermen igjen. Til slutt trykker du på Opprett ny kontakt og skriv inn personens informasjon. Når du er ferdig, trykker du på Ferdig øverst til høyre på skjermen.

Denne metoden for å legge til en kontakt fra en Messages-samtale er for iPhones som kjører iOS 12 eller nyere . Hvis iPhone kjører iOS 11 eller tidligere vil informasjonsknappen vises i øvre høyre hjørne av samtalen.

iPhone-strømknappen min sitter fast

Slett kontakten og sett den opp igjen

Noen ganger vil en kontakt fremdeles si 'Kanskje' selv etter at du har lagt til kontakten. Dette kan vanligvis tilskrives en mindre feil eller synkroniseringsproblem, som du kan fikse ved å slette kontakten og legge dem til igjen.

For å slette en kontakt på iPhone, åpne Telefon-appen og trykk på Kontakter-fanen nederst på skjermen. Finn deretter kontakten du vil slette, og trykk på den.

hvorfor ikke min icloud backup

Trykk deretter på Redigere øverst til høyre på skjermen. Bla deretter helt ned og trykk på Slett kontakt .

Oppdater iOS på iPhone

Jeg pleide å støte på dette problemet da iPhone kjørte iOS 11. Helt siden oppdateringen til iOS 12 har dette problemet helt forsvunnet. Jeg sier ikke at oppdatering av iPhone vil løse problemet ditt helt, men det er verdt å prøve.

For å oppdatere iPhone, gå til Innstillinger -> Generelt -> Programvareoppdatering . Hvis en oppdatering er tilgjengelig, trykker du på Last ned og installer . Sjekk ut den andre artikkelen vår hvis du får noen problemer med å oppdatere iPhone .

hva du skal gjøre hvis din iPhone har vannskader

oppdater iPhone til iOS 13

Har du nylig slettet en app som hadde tilgang til kontaktene dine?

Noen apper som Skype, Uber og Pocket vil be om tillatelse til å få tilgang til kontaktene dine. Ved å gjøre dette kan disse appene enkelt integrere kontaktene dine i appen, noe som kan være spesielt praktisk for apper på sosiale medier.

Hvis du sletter en app som har tillatelse til å få tilgang til kontaktene dine, kan det imidlertid føre til at iPhone-kontaktene dine sier 'Kanskje'. I denne situasjonen kan du enten installere appen på nytt, eller gå gjennom kontaktene dine og oppdatere dem manuelt. For best resultat, oppdater kontaktene manuelt!

Ring meg kanskje

Jeg håper denne artikkelen hjalp deg med å forstå hvorfor iPhone-kontaktene dine sier 'Kanskje'. Hvis du viser deg 'Kanskje' på en av iPhones til vennene dine, må du dele denne artikkelen med dem! Hvis du har andre spørsmål om iPhone, kan du gi meg en kommentar nedenfor.

Takk for at du leste,
David L.